Velkommen til min hjemmeside.

Jeg hedder Peder Udesen.

Mine største fritidsinteresser er slægtsforskning, Bridge, sejlsport og lidt udvikling af hjemmesider.

Jeg har dyrket slægtsforskning siden 1997 og har den glæde, at mine forældre deler min interesse. Vi har haft mange interessante stunder dermed. Interessen har for mit vedkommende eksisteret i mange år, men først muligheden for at komme på Internettet har givet den tid og overskud, som er nødvendigt for seriøst at begynde på noget sådant.
Jeg er medlem af Vejleegnens Slægtshistoriske Forening, der blev oprettet i 2002.


Siden jeg var barn, har jeg dyrket sejlsport. I de senere år har jeg haft lejlighed til at kunne lægge min sommerferie således, at længere ture er blevet mulige. Når vi kommer til en by, besøger jeg ofte det lokale bibliotek. Der checkes vejrmeldinger og meget andet. Jeg anvender de links, der ligger under Sejlsport, som indholdsfortegnelse.


I slutningen af 80'erne lærte jeg at spille Bridge. Jeg har fundet nogle interessante links.


Den første version af denne hjemmeside gik i luften i 2001.
Jeg har sidenhen haft lejlighed til at udvikle andre hjemmesider. Min filosofi har fra starten været, at en hjemmeside skal være enkel og for det meste hurtig at hente. Man ser desværre ofte i dag, at hjemmesider er længe om at blive hentet, svære at finde rundt i og unødigt komplekse for den besøgende.
Jeg har fra starten af Vejleegnens Slægtshistoriske Forening haft fornøjelsen at være webmaster for foreningen.
Senest har jeg lavet en hjemmeside for firmaet Columbine ApS. Grundideen har hele tiden været enkelhed og ensartethed i præsentationen, uanset om sproget er dansk, engelsk eller tysk.